Din partner i utvecklingsfrågor

IUC Öst grundades 1997, för industrin – av industrin. Genom åren har vår verksamhet vuxit betydligt och idag finns vi som en resurs för många arbetsgivare i regionen.

Vårt uppdrag är att hjälpa företag att utvecklas. Våra insatser bygger på övertygelsen om att utveckling handlar om att utveckla både individer och verksamheter. Och att den största nyttan och de bästa resultaten uppstår om verksamheter och människor kan utvecklas tillsammans i en samordnad process.

Vi ägs av privata bolag, kommuner, fackförbund, och en rad andra intressenter, som alla vill stärka regionens företag och bidra till en ökad tillväxt. Vi har heller inga krav på att utdela vinst till våra ägare. Istället så investeras alla eventuella överskott i verksamheten, till nytta för regionens företag och deras utveckling.

Med många års erfarenhet från nära samarbete med regionens företag, så vet vi vad som krävs för att kunna möta ständigt nya utmaningar. Med IUC Öst vid din sida får du tillgång till en oberoende partner som kan tillhandahålla helhetslösningar som ger dig nya möjligheter att möta såväl dagens som morgondagens utmaningar.