Rykten om amoled-skärmar i iPhone 8

Apples iPhone 7 släpptes tidigare under året. En jätte fin telefon, men iPhone 7 är långt ifrån späckad med nyheter. 2017 är 10-års jubileet för iPhone och därför är förväntningarna på vad som släpps under året stora. Rykten säger att Apple planerar att släppa tre nya telefoner under året.

Uppföljare till iPhone 7 borde sedvanligt bli iPhone 7s. Med tanke på att iPhone 7 egentligen är en vidareutveckling från sexan och inte innehåller så stora nyheter, tror många att under 2017 kommer innebära en telefon med mer genomgripliga uppdateringar. Vissa säger därför att Apple förmodligen struntar i en 7S och istället direkt släpper en ny telefon under namnet iPhone 8.

Enligt analytiker är det troligt att iPhone går ifrån normala procedurer gällande uppdateringar och göra om det mesta till i den nya iPhone modellens som släpps 2017. Rykten talar om två eller tre nya telefoner 2017 förmodligen under namnet iPhone 8.

Ett annat rykte är att iPhone 8 kommer utrustas med amoled-skärmar, förmodligen i två olika storlekar, precis som på iPhone 6.

John Gruber, som tidigare har haft rätt i mycket kring iPhone spådomar, skriver att iPhone 8 kommer vara utrustad med en heltäckande skärm helt utan kanter. Touch-id, skärm och högtalare kommer gömmas i skärmen vilket kommer ge ett väldigt rent utseende

260

No Responses

Write a response