Facebook räknare

Företaget Smiirl har lanserat en relativt enkel men ändå underbar produkt, en Facebook räknare. Facebook räknaren uppdaterar live hur många likes er företagsprofil har på Facebook. Produkten är både en rolig grej och något som drar uppmärksamhet till ert företag.

Självklart ska ni placera Facebook räknaren på ett smart ställe där den syns, kanske i entrén eller ännu bättre, skyltfönstret om ni har ett sådant. Det blir en rolig grej som lockar människor till att lika er facebooksida. Det bästa är att ni samlar likes från människor i ert närområde.

Förutom räknaren för Facebook säljer Smiirl även räknare för Instagram och Twitter. Priset börjar från €299.

Förutom en rolig grej som drar ögonen till er så har ni med räknaren fantastiska möjligheter att nå ut med ert företags budskap till människor i ert närområde via Facebook. Fundera kring en strategi kring er marknadsföring och annonsering på Facebook och sociala medier. Med en bra närvaro på Facebook kan denna räknare skramla ihop en bra lokal målgrupp, genialt för t ex affärer.

 

 

204

No Responses

Write a response